Kollegier i Roskilde bliver affaldspionerer

 

Under sloganet Trashing is a Waste - that’s why we recycle! er Trekroner Kollegiet og Spritfabrikken i Roskilde blandt de første kollegier i Danmark, der afprøver deres talenter for affaldssortering!

 

Kampagne på to sprog

Ca. en ud af ti af beboerne på de to kollegier er udenlandske studerende. Derfor har Roskilde Kommune bedt KATZENMARK om at levere informationsmaterialet på dansk og engelsk, og det har vi gjort i samarbejde med det grafiske designfirma Kaek.

 

Konkurrence i fælleskøkkener

Kollegianerne i Trekroner Kollegiet laver mad i fælleskøkkener. Derfor har vi iværksat en konkurrence mellem fælleskøkkenerne om, hvem der er bedst til at sortere affald. Konkurrencen skal sætte fokus på den nye måde, kollegianerne skal håndtere affaldet på, og øge lysten til at sortere rigtigt. Fælleskøkkenerne får point for kvaliteten af sorteringen. Ugens score bliver vist på kollegiets Facebookside, så medlemmerne af hvert fælleskøkken kan se, hvem der fører og se deres egen placering.

 

Præmier på højkant

Vinderne af sorteringskonkurrencen kan se frem til gode præmier: Der både billetter til årets Roskilde Festival og gratis julefrokost til de bedste. Så nu skal der sorteres!