Ram rigtigt!

En sorteringskampagne til Forsvaret

 

Vi har givet kampagnen titlen Ram rigtigt! Fordi det netop er dét, det handler om: Affaldet skal ramme de rigtige beholdere, så de store værdier, der gemmer sig i det, kan komme til nytte. Kampagnetitlen er også slogan for alle aktiviteter og indgår i alle medier.

Kampagnen består af en række plakater, der informerer om, hvordan man skal håndtere sit affald, af bordkort-info til kantiner og messer, der fortæller, hvad der sker med affaldet, når vi genanvender det. Dertil merchandise i form af t-shirts, slik og klistermærker. Og så endelig en kort film med hovedbudskabet: Ram rigtigt, når du sorterer!

Kampagnen er er et led i Forsvarsministeriets miljø- og naturstrategi for 2012-2015 og blev sat i gang som pilotprojekt på fire kaserner: Aalborg Kaserne, Flyvestation Aalborg, Flådestation Frederikshavn og Almegårds Kaserne på Bornholm. Formålet med pilotprojektet var at høste alle tænkelige erfaringer, før hele kampagnen rulles ud til alle forsvarets etablissementer, som de forskellige institutioner hedder i det militære fagsprog. Det sker i løbet af 2015.