Ni kommuner går til filmen

 

Ni sjællandske kommuner skærper deres fokus på spildevand. Derfor har de bedt KATZENMARK om at lave syv film, der fortæller grundejere uden for kloaknettet om fordele og ulemper ved en række renseløsninger til deres ejendomme. Håndtering af spildevand skåner naturen og sikrer vores fælles grundvand. 

 

Film om spildevandshåndtering i ni kommuner

Ni kommuner - Næstved, Odsherred, Lolland, Sorø, Stevns, Ringsted, Faxe, Lejre og Holbæk - har bedt KATZENMARK hjælpe dem med på letforståelig vis at fortælle, hvordan man som grundejer sikrer et rent vandmiljø for fremtidige generationer.

Baggrunden er, at mange områder i det åbne land ikke er kloakeret, fordi de enkelte ejendomme ligger forholdsvis spredt. Alligevel skal ejerne i fremtiden sikre, at deres spildevand ikke forurener hverken naturen eller det grundvand, som vi alle er afhængige af.

 

KATZENMARK producerer filmene, som redegør for, hvordan de enkelte renseanlæg virker, samt hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige løsninger. Grundejerne kan desuden se og høre, hvordan det færdige anlæg vil fungere. På det grundlag skulle det gerne blive nemmere at beslutte sig for, hvilken løsning den enkelte grundejer foretrækker.