Netværket: det er dem, vi ikke kan undvære

Michael, ene mand med grafisk bureau KAEK


Michael hjælper os med topklasse identitetsdesign, tryk og print, design af hjemmesider, app og interface – alt grafisk til web og offline. En vildt kreativ mand, med sit helt eget udtryk. Farverigt, frækt og dybt originalt. Uden ham var det mindre sjovt!

[Og ja: Michael er den eneste, vi kender, som arbejder på en vandkølet computer. KAEK springer ikke over, hvor gærdet er lavest.]

 

Se Michaels høje hår her og få mere at vide om KAEK: kaek.dk

I maskinrummet har vi   d' herrer fra GENAU

 

De hedder Erik og Andreas og designer og udvikler digitale løsninger i Drupal og WordPress.

 

Det har de gjort siden 2006, så de har været med hele vejen og ved derfor alt om, hvad vores kunder har brug for, når vi snakker brugervenlighed, forskellige platforme - og alt det andet tekniske, som vi andre bare vil ha' skal virke!

 

Dyk ned i deres website her: genau.dk

Essensen
af grafisk design

 

Det er netop det grafiske bureau ESSENSEN i hjertet af København står for. Kig lige på deres portefølje og se, hvad de laver for deres mange, vidt forskellige kunder - så ved du, hvorfor vi er glade for at samarbejde med dem.

 

Se her, hvordan de selv formulerer det:

Essensen handler om, at gøre det enkelt. Enkelt design, enkle løsninger, enkle processer. Vores kunder har styr på deres brand og strategi, vi har styr på at få det oversat til effektiv visuel kommunikation. Det er for os essensen af grafisk design. Helt enkelt.

 

Se mere her: essensen.com

Katarina, designer
med særligt tag på web

 

Vi har brug for en der kan betydelig mere end os selv, når det gælder om at udvikle tidssvarende design til nettet. Enhver kan klampe en hjemmeside sammen - men den ser så også ud derefter!

 

Så når det skal være godt - med fede idéer, god funktionalitet og frem for alt flot, moderne og målgruppeorienteret design - så ta'r vi fat i Katarina Thieden. Hun har i årevis designet hjemmesider til DR - og vundet priser med dem. Nu designer hun osse for os!

 

Og så kan Katarina tilfældigvis også det med at udvikle design til papir og tryk. Heldigt for os. For det er ikke gået af mode endnu!

Uden musik
spiller det ikke!

 

Derfor har vi selvfølgelig en hofkomponist, som skriver originalmusik til vores film og animationer.

 

Du hører tit hans musik, når du ser tv og film, du ved det bare ikke! For Mathias Nielsen har skrevet musik til over 150 danske tv-programmer - plus til en hel del andre ting. Mathias skaber det udtryk, som styrker budskabet og formidler stemningen.

 

Den slags er der bud efter, så Mathias er en travl mand. Men vi holder os gode venner med ham, for vi ka' li' ham - og så kan han noget, vi skal bruge til vores kunder!

 

Klik her - og bliv imponeret: www.composermathiasnielsen.com

Affaldskontoret
- ja, det hedder de!

 

Og det ikke uden grund: For når det gælder om at kende alle teknikaliteterne i affaldssortering og genanvendelse, så er der ikke mange i Dronningens land, der ved så meget om netop det og har så mange nyttige kontakter i branchen som Henning Jørgensen og Hanne Johnsen fra Affaldskontoret i Roskilde.

 

Vi kan selv det med budskaber og formidling og den slags. Men hvorfor (helt nøjagtig!) er det fx, at man ikke må smide pizzabakker i papaffaldet?

Se, det og alt det andet ved de på Affaldskontoret!

 

Kig ind på kontoret her: affaldskontoret.dk