De får selv fingrene i suppen

- på film, net og Facebook

 

 

Spildevandscenter Avedøres kendte besøgtjeneste bli’r til KloakLab med film og nye profiler på net og Facebook. Navnet KloakLab afspejler, hvad de mange besøgende elever fra folkeskoler, gymnasier og erhvervsfaglige uddannelser møder på Spildevandscenter Avedøre: Et praksisnært laboratorium, hvor de eksperimenterer med nogle af de processer, der gør grumset spildevand til klart badevand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når man selv får fingrene i suppen, forstår man nemlig hurtigt, hvad der hører til i toilet og afløb - og hvad der netop ikke gør! For at styrke forståelsen yderligere har KloakLab med hjælp fra KATZENMARK og vores samarbejdspartnere KAEK og GENAU fået ny hjemmeside og er kommet på Facebook. Her kan eleverne få mere at vide om det komplicerede kredsløb, som vores vand og spildevand indgår i - og de kan frem for alt dele deres oplevelser fra KloakLab med andre. For nok er duften speciel. Men der er meget at lære i KloakLab.

 

I forbindelse med relanceringen af besøgstjenesten og det nye navn har KATZENMARK også produceret en film, der fortæller lidt om, hvad lærere og elever kan bruge KloakLab til.

Se filmen her!