Gribskov-elever har styr på vandets vej

I anledning af Vandets Dag den 22. marts iværksatte Gribskov Kommune en konkurrence for kommunens 3.-6.-klasser, der satte fokus på vandforbrug.

For at deltage i konkurrencen skulle en eller flere elever lave en plakat, der viser, hvordan de bruger vand i hverdagen. KATZENMARK udfærdigede invitationer til skolerne, pressemeddelelse og vinderdiplom, mens det grafiske bureau KAEK rentegnede vinderplakaten.

Deltagerne i konkurrencen bestemte selv, om de ville lave plakaten ud fra fotos, computergrafik, ved at tegne eller male i hånden - eller med fødderne, for den sags skyld!


Førstepræmien på 1.500 kr. til klassekassen gik til fire elever fra 5.B på Gribskolen. Udover pengepræmien fik vinderne en rentegnet version af deres plakat. Vinderne af anden- og tredjepræmierne fik drikkedunke og t-shirts.

 

Alle de indsendte plakater til konkurrencen blev udstillet på Gilleleje Bibliotek, hvor præmieoverækkelsen også fandt sted. Trods et lille budget blev event og kampagne en succes, som I kan læse i lokalavisen.