En buttet infostand på hjul

En buttet retrocampingvogn iklædt hvid folie med kampagneslogan og -grafik har været en del af bybilledet i Lyngby-Taarbæk Kommune siden efteråret 2015.

Campingvognen er led i kommunens informationskampagne, der under sloganet “Vi sorterer også” skal hjælpe borgerne i gang med at sortere affald.

 

Borgerne i enfamiliehuse var de første, der kom med på sorteringsvognen, og for at hjælpe dem godt i gang med at sortere korrekt, blev campingvognen lanceret som en platform for dialog mellem borgere og kommune. Udstyret med informative roll-ups, den nye affaldsbeholder, flag og balloner i kampagnens blå og grønne farver fungerede campingvognen som en mobil info-stand, hvor borgere kunne stille spørgsmål om affaldssortering til de imødekommende og kompetente genbrugsguider fra DTU.

KATZENMARK stod for informationskampagnen på hjul i samarbejde med det grafiske bureau Essensen. I takt med at et nyt område af kommunen blev en del af ordningen, gjorde campingvognen holdt på centrale pladser i hvert område. Snart skal den ud at trille igen, for nu skal kommunens etageejendomme også i gang med at sortere affald.
Projektet kører over tre år og er gennemført med midler fra Miljøstyrelsens kommunepulje.