I KATZENMARK får vi mennesker til at ændre holdninger og gøre ting på nye måder. Værktøjet er information og dialog. Vi benytter os af alle tidens medier og bevæger os på alle platforme:

 

Fra de velkendte papirbaserede over foto og levende billeder til sociale medier – og hvad nettet ellers kan byde på. Vi taler tidens sprog, som både brugerne og vores kunder kan forstå. Klart, enkelt og ligefremt.

 

Vi mener, at man skal gøre det, man er bedst til. KATZENMARKs egne medarbejdere er specialister inden for strategiudvikling, projektledelse, tekst, foto og levende billeder. Men vi kan ikke det hele selv. Derfor henter vi vigtige kompetencer i vores vidtforgrenede net af dygtige samarbejdspartnere, som alle er eksperter på netop deres felt. Sammen med dem skaber vi holdbare løsninger til vores kunder. For det er deres succes, vi bli’r målt på.

 

KATZENMARK løser kommunikationsopgaver for kommuner og offentlige og halvoffentlige virksomheder. Affald og genbrug, vand, spildevand, miljø og planlægning er mangeårige specialer. Men vi udvider hele tiden vores repertoire.

DIGITALT

Vi producerer digitalt indhold i form af tekst, film, lyd og foto til alle platforme. Til biograflærredet, den største tv-skærm eller til den mindste lommetelefon.

 

Og så kan vi forresten det der med teknikken: Drupal, Umbraco, WordPress, Wix, e-boks... det er klaverer, vi selv spiller på - eller kender nogen, der gør!

VIRALT

Det er en kunst at forme et godt og relevant budskab. Men det er en endnu større kunst at få det ud til mennesker, der har brug for budskabet. Det kan de sociale medier.

 

Vi arbejder med de sociale medier og kender deres styrker - og deres begrænsninger. Derfor spilder vi ikke vores kunders tid og penge med funky pjank, bare fordi det lyder smart, men aktiverer virale teknikker, hvor de flytter noget. Lykken er ikke altid en ny app.

TRYKT & TALT

Vi producerer alle slags tryksager: foldere, flyere, hængere, handouts, plakater, fotostater, hyldesvirpere, bordinfo, badges og t-shirts - alt, der kan ses, læses, bruges eller omdeles. Kun fantasien, sætter grænser. Vores er god og rummelig.

 

Og så er der jo det levende ord og det gode møde. Vi arrangerer workshops, borgermøder, fokusgrupper og events, når der skal informeres og debatteres - fx om planerne for fremtiden. Derfor har vi også et par dedikerede ordspecialister i vores stald, som ved, hvordan tingene skal siges og skrives.

STRATEGI & ANALYSE

Klima og miljø fylder stadigt mere på den lokale og globale dagsorden og i vores liv. Vi skal sortere affald, aflede regnvand og sikre vores værdier i det forandrede klima.

Det kræver nye måder at gøre tingene på, kræver nye hensyn i hverdagen. I KATZENMARK hjælper vi vores kunder med at udvikle strategier, som får vores vaner til at passe til vores tid og vores liv. Til brug for strategier laver vi også analyser og evalueringer, fx baseret på resultater fra fokusgrupper.

MILJØGUIDER

Vores erfaringer viser, at rigtig mange borgere sætter pris på at kunne tale ansigt til ansigt med en person om deres spørgsmål til en ny affaldsordning. Med KATZENMARKs Miljøguider kan I nemt indfri det behov hos borgerne.

De kan fx være til stede ved events eller i bolig-selskaber, når borgerne har spørgsmål om affalds-sortering. Eller de kan foretage kvantitative telefon-interviews eller stemme dørklokker og omdele informa-tionsmaterialer og sorteringsmateriel, når kommunen skal udrulle sin nye sorteringsordning.

FILM & FOTO

Ord siger meget, god tekst næsten alt. Men billeder fortæller resten - og lidt til. Det ved videnskaben, og vi har taget det til os i KATZENMARK.

 

Vi supplerer alle tænkelige budskaber på alle tidens medier med levende billeder, animationer og foto til formålet: Vi laver alt fra lynhurtige snapfilm over udfoldede instruktionsfilm til rene, visuelle oplevelser eller klar video-dokumentation, der siger mere end digre rapporter.