Information på flere medier

 

Danmarks største spildevandsvirksomhed BIOFOS har ad flere omgange fået hjælp fra KATZENMARK til kommunikationsopgaver, bl.a. de årlige pjecer til ejerkommunernes folkeskoler, erhvervsskoler og gymnasier. Pjecerne til folkeskoler og gymnasieskoler er målrettet naturfagslærere i fagene fysik, kemi, geografi og biologi. På erhvervsskolerne er pjecerne henvendt til undervisere af elever på fx SOSU-, frisør-, rengørings- og VVS-uddannelserne udover undervisere på hotel- og restaurationsskoler. Pjecerne er blevet til i samarbejde med grafikere fra bureauerne KAEK og Essensen. De blev lavet i tre varianter; til folkeskolen, gymnasieskolen og erhvervsuddannelser.

 

Web og film

Da Spildevandscenter Avedøre skiftede navn til KloakLab, udviklede KATZENMARK kloaklab.dk sammen med det grafiske bureau KAEK og webudviklerne i Genau. Ved samme lejlighed lavede vi også en film om en 6. klasses besøg på KloakLab, en film om regnvandsbede til boligejere og KloakLabs Facebook-side.

SoMe

I anledning af Vandets Dag den 22. marts lavede KATZENMARK informationsmaterialet til en Instagram-konkurrence, hvor skoleelever under hashtagget #nixkloak skulle uploade billeder af ting, der ikke må komme i kloakken. De indsendte bud blev også vist på BIOFOS’ Facebook-side.

Info på hjul

BIOFOS’ omrejsende skurvogn fortæller om vandets vej og BIOFOS’ rolle i spildevandsvirksomhedens 15 storkøbenhavnske ejerkommuner. KATZENMARK har i samarbejde med det grafiske bureau Essensen leveret tekst og grafik til skurvognen - både indvendigt og udvendigt.